Moikka kaikille!

Kävi niin että viralliset kotisivumme ovat sivussa nyt hetken ja tulevan Lanacos D-pentueen kuulumisia voitte käydä kurkkaamassa täältä. Iitun sulhanen saatiin valituksi ja isäksi valikoitui erittäin reipas ja mukavaluonteinen sekä komea Spotnik's Gallant Gambler "Gambler". Tuleva pentue on sille toinen ja Iitulle ensimmäinen. Gamblerin ensimmäinen pentue syntyi viime kesänä Caesands-kenneliin ja tästä pentueesta minulla on kotona narttupentu Caesands Red Riding Hood "Pimu". Gambler on näyttelyissä palkittu sertillä.


Iitu puolestaan on sijoitusnarttuni B-pentueesta, se asuu sijoituskodissa sisareni luona. Lenkkeilemme hyvin usein porukassa joten näen Iitua melkeimpä joka viikko. Iitu on hyvin reipas ja varmaluonteinen narttu. Se käy joskus vanhainkodissa viihdyttämässä ja ilahduttamassa vanhuksia ja onkin hyvin odotettu vieras. Iitu on erittäin koirasosiaalinen ja hyvin tottelevainen.

Lähdemme vierailulle Gamblerin luokse Tampereelle heti kun Iitun juoksu on siinä vaiheessa eli odottelemme juoksua alkavaksi lähipäivinä. D-pentue toivottavasti näkee päivänvalon sitten keväällä 2013. Tässä suunnitellut vanhemmat kuvien ja terveystuloksien kera. Gamblerin kuvan copyt Päivi Jousmäki.


d%20%282%29-normal.jpg


Tässä vielä yhdistelmä koiranetissä jossa sukutaulut ja kaikki näyttelytulokset ym.

http://jalostus.kennelliitto.fi/frmSukutaulu.aspx?RekNoI=FI45943/10&ReknoE=FI42524/10

Pennut luovutetaan uusiin koteihinsa rekisteröityinä, madotettuina 3 kertaa, ell tarkastamina ja kotioloissa hyvin hoidettuina runsaan pentupaketin kera.

Tiedustelut:  Nina Kalliokorpi Lieto as. puh. 040-7749871 [email protected]